Upozorenje

Prvi potpredsednik Vlade, Aleksandar Vučić rekao je juče da će sve što se bude dešavalo po pitanju Kosova biti bolno za Srbiju.

Zaprepašćen sam tom vašom izjavom, jer me interesuje ko će biti taj koji će od vas tražiti nešto što će biti bolno za Srbiju. Pa niste vi Boris Tadić, koji je radio sve što su od njega tražili Amerika i njeni satrapi, te je zbog toga i izgubio izbore!

Narod vas je izabrao i zato vodite računa da ne prođete kao i on. Narod je prihvatio sa oduševljenjem vaše obećanje da ćete razjuriti lopove bez obzira na njihov uticaj u državi (Miškovići, Janjuševići, Kostići, Karići itd).

Vi kao pravnik izazvali ste poštovanje vašom izjavom, a dosadašnji način preduzete akcije uverava javnost da ste dosledni onome što ste obećali.

Međutim, ponovo vas upozoravam da sam zaista bio iznenađen da bi vi mogli da popustite pod pritiscima svih onih koji pokušavaju da utiču na vas jer su videli da je dodvoravanje i umiljavanje bilo uspešno u prethodnim režimima, pa veruju da će biti i kod vas.

Nije situacija da bi trebali da strahujete od nekog bombardovanja kojim bi neko mogao da preti, jer Rusija na koju možete da se oslonite, neće vas izneveriti, a takva je situacija i sa Kinom u slučaju Sirije. Amerika preko Saveta bezbednosti nije mogla da sprovede svoju volju jer su obe ove zemlje bile dosledne u svom stavu.

Zato vas još jednom podsećam da više nije situacija u Rusiji kakva je bila sa alkoholiziranim i iskriminaliziranim Jeljcinom koji je dozvolio bombardovanje Srbije. Isto tako nemojte zaboraviti da ne samo Rusija i Kina, već i Indija, Brazil i Južnoafričkna Republika nisu Engleska, Nemačka, Francuska i Italija (bivši kolonizatori), a koji su danas drugorazredne zemlje u službi Amerike.

I zato želim da vas podsetim da je naš Patrijarh Irinej kazao: “Ako nas EU neće onakve kakvi jesmo, mi ćemo nastaviti da živimo našim teškim životom, kakvim smo živeli i pre 500 godina”.

Zato je ovo izuzetno značajna situacija u kojoj vi polažete ispit pred srpskim narodom.

By | 2012-11-28T20:16:52+00:00 28 novembra, 2012|Vesti|Komentari su isključeni na Upozorenje