Promocija knjige „Svedok istorije“, IX knjiga

Advokatska komora Beograda organizovala je promociju moje devete knjige „Svedok istorije“ u svečanoj sali naših prostorija, na dan 21.10.2010. godine.

Ova knjiga obrađuje period od 2006. do 2008. godine u tri tematska segmenta i to Odvajanje Crne Gore, Otcepljenje Kosova, Smrt Slobodana Miloševića u Hagu.

Skup je otvorio Predsednik Advokatske komore Beograda Slobodan Šoškić u 18 časova. U prepunoj sali nije bilo mesta za sve zainteresovane slušaoce, tako da su neki morali da slušaju iz foajea svečane sale, a neki čak i sa hodnika.

U programu su učestvovali profesor Pravnog fakulteta u Beogradu dr. Obrad Stanojević i advokati Milan Vujin i Ivan Radulović.

Promociji su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, čije su biografije unete u ovu knjigu, na čelu sa prof. dr. Smiljom Avramov. Pored nje skup su uveličali i general Milisav Sekulić, pukovnici dr. Veselin Đuretić i dr. Petar Opačić, prof. dr. Slobodan Perović,  prof. dr. Đorđe Lopičić, prof. dr. Živojin Aleksić, sudija Vrhovnog suda u penziji Tomica Šekularac, zamenik Republičkog javnog tužioca u penziji Danilo Jovanović, režiser Milorad Bajić, diplomata u penziji Jovica Prodanović, te predstavnici naših najuglednijih novinarskih kuća Darko Ribnikar i Borko Gvozdenović i Joca Janjić i mnogi drugi.

Na kraju sam se zahvalio svim učesnicima kao i prisutnim slušaocima koji su izrazili svoje izuzetno interesovanje za ovu moju poslednju knjigu.

By | 2010-10-28T17:20:35+00:00 28 oktobra, 2010|Vesti|Komentari su isključeni na Promocija knjige „Svedok istorije“, IX knjiga